Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект порядку денного спільного засідання постійних комісій сільської ради до 51 сесії

Дата: 01.08.2024 12:24
Кількість переглядів: 54

Проект порядку денного спільного засідання постійних комісій сільської ради

1.Про внесення змін до рішення Березняківської сільської ради №17-6/VIII від 27.10.2021 року «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Березняківської сільської ради, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону».

2. Про надання Нестеренку Д.Д. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, орієнтовною площею 0,3000 га, в межах с. Березняки.

3. Про надання Бездітній Г.І. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва орієнтовною площею 0,6000 га в межах с. Сунки.

4. Про надання Горбаню І.М. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Березняки в оренду.

5. Про надання дозволу на розробку детального плану території частини території розташованої за межами с. Сунки в адміністративних межах Березняківської сільської ради Черкаського району Черкаської області для розміщення стрільбища.

6. Про надання Кострицькому Д.М. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,3000 га, за межами с. Велика Яблунівка.

7. Про надання Крапивній В.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва орієнтовною площею 0,3500 га в межах с. Сунки.

8. Про надання Кутовій П.І. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, орієнтовною площею 0,5000 га, в межах с. Березняки.

9. Про надання Репалу В.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва орієнтовною площею 0,6000 га в межах с. Плескачівка.

10. Про надання Шаповал В.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва орієнтовною площею 0,6000 га в межах с. Плескачівка.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Бондаренку М.Б. в с. Березняки та передачу у власність.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Танцюрі В.В. в с. Плескачівка та передачу у власність.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Балюрі-Зеленюк І.Л. в с. Сунки та передачу у власність.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Гордієнко Л.В. та Гордієнку С.О. в с. Сунки та передачу у власність.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Дранішніковій М.Г. в с. Березняки та передачу у власність.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Дробіту В.М. в с. Сунки та передачу у власність.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Мулявці Л.В. в с. Сунки та передачу у власність.

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2374 га, Палієнко Л.С. в с. Березняки та передачу у власність.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Спесівцевій В.В. в с. Сунки та передачу у власність.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Трохименко Н.М. в с. Березняки та передачу у власність.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га, Чуприні В.В. в с. Березняки та передачу у власність.

22. Про затвердження Бобкову М.І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва, площею 0,2627 га за межами с. Сунки та передачу в оренду.

23. Про затвердження Бондаренку М.Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва, площею 0,0974 га в межах с. Березняки та передачу в оренду.

24. Про затвердження Бойко І.В. та Бойку А.А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (в зв’язку зі зміною цільового призначення), площею 0,5999 га, в с. Плескачівка.

25. Про затвердження Заіці А.А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (в зв’язку зі зміною цільового призначення), площею 0,3090 га, в с. Велика Яблунівка.

26. Про затвердження Ткаченко О.І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (в зв’язку зі зміною цільового призначення), площею 0,2310 га, в с. Березняки.

27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, розташованої в адміністративних межах Березняківської сільської ради за межами с. Березняки.

28. Про затвердження Бобкову М.І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби, площею 0,9833 га, за межами с. Сунки та передачу в оренду.

29. Про передачу Бугайову П.О. в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0300 га, в с. Велика Яблунівка.

30. Про перелік земельних ділянок право оренди яких пропонується на земельні торги.

31. Про припинення права оренди та розірвання договору оренди землі з Кострицьким Д.М. в с. Велика Яблунівка.

32. Про продаж Куценку Михайлу Олександровичу земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства площею 5,7621 га.

33. Про продаж Куценку Михайлу Олександровичу земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства площею 18,7309 га.

34. Про продаж Куценку Михайлу Олександровичу земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства площею 1,4582 га.

35. Про затвердження Завгородній О.О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (в зв’язку зі зміною цільового призначення), площею 0,1500 га, в с. Велика Яблунівка.

36. Про надання Овчаренку О.В. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Березняки в оренду.

 

Проект порядку денного спільного засідання постійних комісій сільської ради (питання внесені до порядку денного з голосу)

1. Про затвердження Тетярі Н.І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (в зв’язку зі зміною цільового призначення), площею 0,1700 га, в с. Сунки.

2. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності, площею 2,9177 га, за межами с. Березняки.

3. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо інвентаризації земель в с. Велика Яблунівка.

4. Про надання Кострицькому Д.М. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1000 га, в межах с. Велика Яблунівка.

5. Про надання Кострицькому Д.М. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, орієнтовною площею 0,6000 га, в межах с. Велика Яблунівка.

6. Про надання Халаману В.О. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, орієнтовною площею 0,6000 га, в межах с. Шевченка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь