Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Чесноков долучився до форуму молодіжних рад в Івано-Франківську

Дата: 26.06.2024 21:14
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Чесноков долучився до форуму молодіжних рад «Форми участі молоді в умовах воєнного часу», який відбувся 24-26 травня 2024 в Івано-Франківську.

 Участь у форумі взяли: 10 молодіжних рад-учасниць програми, ментори, партнери, експерти, представники органів місцевого самоврядування громад-учасниць проєкту, представники міністерств, обласних адміністрацій, народні депутати, команди  УАМР та офісу IRI, зацікавлені стейкхолдери.

«Участь молоді в розбудові країни — це важлива складова демократичного суспільства, яка відіграє одну з ключових ролей у впровадженні змін. Створення та підтримка молодіжних організацій, волонтерська діяльність, участь у соціальних проєктах — це ті засоби, за допомогою яких молодь може впливати на політику, економіку та соціальні процеси в Україні. У цьому контексті одним з пріоритетних напрямків діяльності Міністерства молоді та спорту України є підвищення рівня участі молоді у процесах розроблення та ухвалення рішень на різних рівнях», – зазначив заступник Міністра молоді та спорту України. 

Під час форуму УАМР презентувала посібник «Формування голосу молоді: посібник для молодіжних рад», в якому зібрана вся інформація про програму, успішні кейси громад та навчальні матеріали, які допоможуть наявним та новоствореним радам будувати свою роботу та взаємодіяти в майбутньому.  

Щоб завантажити посібник, перейдіть за посиланням: https://forms.gle/3o5mJQ4b3tQdJ4iz9 

Програма «Незламна молодь: молодіжні ради» розроблена Українською асоціацією молодіжних рад та втілюється в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом (IRI).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь