Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Смілі відкрилася «Майстерня подарунків «Mari Buket»

Дата: 30.05.2024 13:15
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Пані Марина після закінчення школи навчалася у педагогічному вузі та здобула вищу освіту за фахом вчитель математики. Після закінчення жінка досить успішно будувала свою карєру на освітянській ниві. У Березняківській школі пані Марина пропрацювала до декретної відпустки.

В цей час у молодого подружжя народився син – особлива дитина, який потребував посиленої уваги та підтримки від його батьків. У житті пані Марини розпочався складний період, і аби відволікатись від сумних думок, почала створювати оригінальні подарунки – їстівні букети із сухофруктів, цукерок, фруктів, що оформлювалися з використанням кульок, яскравих вітальних боксів та скриньок.

Одним із перших замовлень стало замовлення чоловіка на день народження його керівника. Потім такі замовлення почали робити знайомі, рідні, друзі. Відео та фото готових букетів Марина викладала в інтернет та отримувала величезну кількість лайків та схвальних коментарів від поціновувачів її подарунків. Оригінальні композиції здобули значний попит. 

А потім війна, і шок, і відчай, і розгубленість, бо пані Марина вже мала двох діток. Стало не до улюбленого заняття. Та раптом -  один дзвінок з проханням зробити смачний букет для підтримки та привітання маленької дівчинки.

Переборола себе… Життя продовжується, людям потрібні промінчики позитиву та радості. І знову звідусіль, навіть з-за кордону, посипались замовлення. Онука, яка виїхала за кордон, просила зробити подарунок бабусі в Україні і записати відео. Інші замовлення відправлялись поштою. Багато подарунків відправлялись на передову  від  наречених, дружин, коханих, які хотіли порадувати своїх захисників. Кількість людей, що хотіли зробити незвичайний сюрприз близьким та рідним збільшувалась. Лише на свято жінок було понад 127 замовлень. Таке цікаве хобі почало переростати у серйозну та відповідальну справу.

Майстриня зрозуміла, що її подарунки дуже потрібні людям. А також вона мала велику підтримку чоловіка, який називає її не інакше як «бізнес-вумен». Тому побачивши інформаційне повідомлення на сторінках Facebook  Смілянського управління Черкаської філії Черкаського ОЦЗ про можливість отримання гранту, - довго не вагаласяскористалась грантовою програмою  «#власна_справa», подала заявку та бізнес-план на його отримання.

І, врешті-решт, бізнес-ідея пані Марини перемогла. А результатом її кропіткої  праці є відкриття та презентація 25 травня в місті Сміла «Майстерні подарунків «Mari Buket». Підприємниця  радо запрошує усіх відвідати крамничку. А в подальших її планах проводити майстер-класи та навчати охочих створювати таку красу.

Фото без описуФото без опису

«Я дуже рада, що отримала грант від служби зайнятості, бо тепер я зможу втілювати всі мої творчі мрії у життя» - дякувала пані Марина.

https://vlasnaspravagrant.com.ua

https://www.dcz.gov.ua/people/micro

«#власна_справa»

Інформацію підготувала І.Дмитренко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь