Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кабінет Міністрів України вніс зміни до «Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу» і «Порядку надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та чл

Дата: 16.05.2024 12:54
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

26 квітня 2024 року Кабінет Міністрів України вніс зміни до «Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу» і «Порядку надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей».

Так, змінами, зокрема,  передбачено можливість отримання мікрогранту розміром 75 тис. грн у разі зобов’язання фізичної особи зареєструватись фізичною особою-підприємцем. Також збільшено максимальний розмір мікрогранту на 100% для отримувачів, які зареєстровані та провадять/планують провадити підприємницьку діяльність у м. Харків та Харківській області.

Встановлена норма, що у разі документального підтвердження уповноваженими державними органами руйнації, повної втрати майна, придбаного отримувачем за кошти мікрогранту, що унеможливлює його подальше використання внаслідок збройної агресії Російської Федерації, сума мікрогранту не підлягає поверненню. В такому разі отримувач може подати заяву на отримання мікрогранту повторно.

За більш детальною інформацію звертайтеся в Смілянське управління Черкаської філії Чекраського обласного центру зайнятості за адресою: м.Сміла, вул.Соборна, 68 або за телефоном (093) 479 72 44.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь