Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про реалізацію Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?»

Дата: 31.05.2023 10:56
Кількість переглядів: 65

У травні 2023 року в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», яка здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та громадською організацією Безбар'єрність, проводилось навчання з основ психологічної підтримки для працівників центрів зайнятості – психологів та кар’єрних радників.

Тренінг був спрямований на опанування слухачами базових навичок самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях.  У рамках курсу вже підготовлено 56 працівників центрів зайнятості. Тренінг є масштабованим, завдяки цьому фахівці служби мають змогу передавати отримані знання своїм колегам. Фахівцям державних установ важливо володіти певною базою знань для надання першої соціально-психологічної допомоги, аби сприяти розвитку стресостійкості – власної та свого оточення. Ці знання та навички стануть в нагоді й під час роботи з категоріями громадян, що пережили чи переживають травматичну подію – військовослужбовці, учасники бойових дій, ВПО тощо. Таке навчання дає можливості ефективно надавати послуги різним клієнтам, що звертаються до служби зайнятості.

Державна служба зайнятості висловлює щиру подяку організаторам та партнерам цього навчання. Служба завжди налаштована на подальше співробітництво в цьому напрямку!

Детальніше тут https://is.gd/2e7WBK

Довідково: Навчання організоване громадською організацією Безбар'єрність та Israel Trauma Coalition у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», яка проводиться за ініціативи Олена Зеленська за домовленостей з першою леді Ізраїлю Міхаль Герцог.

Супровід розробки та впровадження програми забезпечує Координаційний центр з психічного здоров'я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки ВООЗ. Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада Кабінету Міністрів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь