Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ефективність комунікаційної платформи

Дата: 21.03.2023 09:06
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Для покращення взаємодії роботи територіальних органів ДПС з бізнес-спільнотою та громадськістю у серпні 2022 року податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями, створивши додатковий ресурс.

Комунікаційна платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків.

Фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області максимально оперативно відповідають на звернення платників податків.

Протягом січня – лютого 2023 року на електронну скриньку платформи Головного управління ДПС у Черкаській області надходили листи-звернення для проведення зустрічей, а також для надання відповідей. Зокрема, найактуальнішими питаннями були питання щодо порядку визначення мінімального податкового зобов'язання, повноти сплати податків в період воєнного стану та щодо сплати єдиного внеску.

      Такий формат спілкування сприяє ефективній комунікації з бізнесом Черкащин вцілому адже пришвидшує вирішення актуальних питань.  

 

   Нагадуємо, що для зв’язку з учасниками платформи “працює” електронна скринька: ck.ikc@tax.gov.ua, на яку можна надіслати свій запит або звернення, в яких необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення.
 

   Долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

 

Також для зручності платників в Головному управління ДПС у Черкаській області щоденно працюють Гарячі лініі для надання усних консультацій платникам податків. Свої питання платники можуть за номерами телефонів за посиланням https://ck.tax.gov.ua/anonsi-ark/30700.html.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь