Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Zoom-конференція для платників

Дата: 31.01.2023 11:20
Кількість переглядів: 77

Про зміни в оподаткуванні з 1 січня 2023 року говорили податківці на zoom - конференції, яка організована Департаментом агропромислового розвитку Черкаської ОДА в особі директора Ігоря Глухова.

Участь у конференції від Головного управління ДПС у Черкаській області взяли начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олег Супрун та начальник відділу моніторингу операцій та роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Ольга Костенко.

Важливою темою обговорення були зміни щодо Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою КМУ від 23 грудня 2022 року №1428. Зміни почали діяти з 11 січня 2023 року.

В ході конференції податківці зазначили, що в Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює «гаряча лінія» де оперативно надають консультації щодо підготовки пакету документів, необхідних для швидкого розблокування ПН/РК платникам.

Також фахівці окремо зупинилися на заповнені повідомлення про надання пояснень та копій документів щодо накладних, реєстрацію яких зупинено, а також заповненні таблиці даних платника податку на додану вартість.

Учасників заходу було акцентовано увагу на типових помилках які допускають платники при їх заповненні та надано відповіді на поставлені запитання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь