Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч в Смілянській ДПІ

Дата: 04.10.2022 13:34
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

У Смілянській ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області на чолі з Наталією Ведмедь за участі начальника фінансового відділу Балаклеївської ТГ Ніни Козубець відбулася робоча зустріч з питань наповнення дохідної частини бюджету, вжиття заходів щодо погашення заборгованості з податків та зборів, інвентаризації земель ТГ, залучення до сплати одноосібників, одноразового добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО, впровадження податкових новацій та діючого законодавства в умовах воєнного стану.

Разом з тим податківець звернув увагу на обов’язковість легалізації найманої праці та забезпечення соціальних гарантій для працівників, в тому числі за рахунок виплати заробітної плати в розмірі не менше мінімального рівня заробітної плати працівникам.

Наталія Ведмедь нагадала, що з 1 вересня 2021 року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни можуть сплатити податок з неоподаткованих доходів за нижчими ставками.

 «Підтримка бізнесу та сплата податків – це той вклад, який кожен може і повинен зробити задля фінансової стабільності нашої країни в умовах війни, підтримки Збройних сил України, а відтак – наближення перемоги над ворогом» - підсумувала Наталія Іванівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь