Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Налагодження тісної співпраці податківців з місцевими органами самоврядування

Дата: 10.05.2022 11:35
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Відбулась робоча зустріч податківців з представниками Смілянської ТГ налагодження скоординованої  та тісної співпраці щодо забезпечення належних надходжень до місцевих бюджетів у нелегкий воєнний час у країні.

Крім того під час зустрічі обговорили основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону № 2142-IX, Закону № 1914-IX, Закону №1946-ІХ, тощо.

Очільниця Смілянської ДПІ Наталія Ведмедь нагадала присутнім, що одним із джерел наповнення місцевих бюджетів є щорічна кампанія декларування доходів громадян. Фізичні особи, які отримали неоподатковані доходи у 2021 році, зобов’язані заповнити і подати декларацію про майновий стан і доходи до 1 травня 2022 року. Також зазначила, що для тих громадян, які не мають можливості подати декларацію вчасно, у період воєнного стану термін подання таких декларацій подовжено на шість місяців після припинення або скасування воєнного стану. А також  триває й надалі кампанія по одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню.

Наталія Іванівна зазначила, що сумлінне виконання податкових зобов’язань платників податків перед державою зараз дуже важливо, адже вчасно сплачені податки – це економічна підтримка держави. Тому необхідно зосередити роботу і над скороченням податкових боргів платників податків, наявність яких негативно впливає, насамперед, на фінансові можливості громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь