Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Електронні листки непрацездатності

Дата: 09.05.2022 10:10
Кількість переглядів: 170

Листок непрацездатності формується в Електронному реєстрі листків непрацездатності Пенсійного фонду України на підставі інформації медичного висновку (медичних висновків) у разі ідентифікації пацієнта як застрахованої особи в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Страхувальнику/застрахованій особі в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua надано можливість перегляду особистих даних, а також пошуку та перегляду листків непрацездатності.

?Для цього призначено пункт меню особистого кабінету користувача “Листки непрацездатності” / “Мої листки непрацездатності”.

Авторизація страхувальника/застрахованої особи в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України здійснюється за кваліфікованим електронним підписом (КЕП) або Bank ID.

Порядок видачі електронних листків непрацездатності регулюється:

? постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 328 “Деякі питання організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього”;

? наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 “Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 02.06.2021 за № 728/36350;

? наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17.06.2021 № 1234 “Про затвердження Порядку видачі (формування) листків непрацездатності в Електронному реєстрі листків непрацездатності”, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 07.07.2021 за № 890/36512.

Питання виплат по листках непрацездатності належить до компетенції Фонду соціального страхування України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь