Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Боротьба з нелегальним обігом пального на території Черкаської області

Дата: 24.11.2021 14:03
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Фахівцями Головного управління ДПС у Черкаській області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області та Національної поліції в Черкаській області 18.11.2021 проведено контрольно-перевірочні заходи з метою боротьби з нелегальним обігом пального на території Черкаської області.

В ході проведення заходів було встановлено, що службовими особами однієї з АЗС, що розташована в c. Піщане здійснювалось зберігання та реалізація пального (дизельне пальне, бензин та скраплений газ) без відповідних дозвільних документів (ліцензій на право реалізації та зберігання пального) та з порушенням вимог Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI, із змінами і доповненнями. За порушення вимог чинного законодавства суб’єкту господарювання  передбачено штрафні санкції у розмірі 750,0 тис. гривень.

За результатами вжитих заходів працівниками Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області вилучено пальне сумнівного походження у кількості більше двох тисяч літрів.

На даний час перевірка триває, в ході якої досліджується питання законності придбання пального та джерел його походження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь