Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Отримання адміністративних послуг у Центрах обслуговування платників Головного управління ДПС у Черкаській області

Дата: 12.07.2021 16:31
Кількість переглядів: 147

Отримання адміністративних послу

При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Черкаській області функціонують 22 Центри обслуговування платників (ЦОП), в яких платники податків можуть отримати інформаційні, консультативні та адміністративні послуги. Центрами обслуговування платників забезпечується надання 75 адміністративних послуг. Роботу з обслуговування платників у Центрах обслуговування платників Головного управління ДПС у Черкаській області забезпечують понад 80 працівників. ЦОП працюють з понеділка по четвер з 8 години до 17 години, у п’ятницю до 15 години 45 хвилин; обідня перерва з 12 години до 12 години 45 хвилин; субота та неділя – вихідні дні.

Адміністративні послуги надаються в ЦОП відповідно інформаційних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці ДПС. З інформаційними картками адміністративних послуг та зразками заяв кожен платник податків має можливість ознайомитись у приміщеннях Центрів обслуговування платників та на субсайті Головного управління ДПС у Черкаські області офіційного вебпорталу ДПС за адресою tax.gov.ua/diyalnist-/admin-poslugi/.

Крім того, нагадуємо про функціонування Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР), в якому доступна послуга  «Зворотній зв’язок». За допомогою цього сервісу платники податків мають можливість оперативно отримати від Контакт-центру ДПС відповіді на запитання, що належать до компетенції ДПС. Скористатись ЗІР можна через офіційний вебпортал ДПС, вкладка «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», або за адресою: zir.tax.gov.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь