Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася зустріч з представниками громадських організацій потерпілих на виробництві

Дата: 12.07.2021 09:12
Кількість переглядів: 209

Виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування України спільно із Міністерством соціальної політики вживаються всі необхідні заходи щодо безперебійного надання потерпілим на виробництві та членам їх родин усіх законодавчо гарантованих страхових виплат та соціальних послуг.

Стан здійснення страхових виплат та надання медико-соціальних послуг потерпілим директор виконавчої дирекції Фонду Тетяна Михайленко обговорила із представниками громадських організацій потерпілих на виробництві на зустрічі 08 липня. У заході взяли участь представники громадськості з Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської та Луганської областей.

На зустрічі обговорили проблемні питання щодо соціального захисту потерпілих на виробництві, підняли питання фінансування страхових виплат, забезпечення потерпілих санаторно-курортним лікуванням, медичною реабілітацією, лікарськими засобами, виробами медичного призначення тощо.

Так, щомісячні страхові виплати, які компенсують потерпілим втрачений внаслідок нещасного випадку на виробництві або профзахворювання дохід (або членам їх родин у разі смерті потерпілих), фінансуються Фондом вчасно та в повному обсязі. З початку року за цим напрямом ФССУ направив близько 5,5 млрд гривень.

За оперативною інформацією робочих органів виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України для забезпечення осіб з інвалідністю санаторно-курортним лікуванням за 6 місяців 2021 року видано 5 530 путівок, у закладах охорони здоров’я за рахунок коштів Фонду проліковано та забезпечено медичною реабілітацією 2 340 потерпілих. Лікарськими засобами та виробами медичного призначення забезпечено 10 862 потерпілих.

Пресслужба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь