Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Партнерство та співробітництво

Дата: 22.06.2021 09:43
Кількість переглядів: 226

Партнерство та співробітництво

В рамках підписаного Меморандуму «Про партнерство та співробітництво між Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Черкаській області та Головним управління ДПС у Черкаській області» на постійній основі здійснюється співпраця начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Антона Царюка та голови ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Черкаській області Євгена Нагорного. Це є черговим кроком розбудови партнерських відносин між платниками та органами виконавчої влади, конструктивної взаємодії влади та громадськості, створення сприятливих умов для розвитку підприємництва.

Головним напрямком співпраці є - втілення ефективних форм щодо посилення ролі громадянського суспільства у реалізації державної політики у сфері проведення економічних реформ, в реалізації державної податкової політики та запобігання правопорушенням у сфері податкових відносин. Однією із цілей є  відкритість та партнерство, відверте обговорення нагальних питань та спільний пошук шляхів їх вирішення.

Асоціація платників податків України є одним з потужних осередків громадянського суспільства у сфері податків та фінансів, впливовим партнером держави.

Основа діяльності Асоціації платників податків України — це захист прав та законних інтересів членів Асоціації. АППУ представляє і захищає інтереси малого, середнього та великого бізнесу всіх ключових секторів економіки по всій Україні.

Керівництво податкової служби області постійно проводить зустрічі з головою ради ТВ ВГО АППУ в Черкаській області, під час яких обговорюються питання: організації робочих зустрічей з представниками територіальних громад  із залученням членів ТВ ВГО АППУ в Черкаській області та фахівців ГУ ДПС у Черкаській області для створення ефективного механізму налагодження партнерських відносин між органами податкової служби, платниками територіальних громад та Асоціацією. Такі зустрічі  є втіленням ефективних форм співпраці.

На часі, особливу увагу приділено питанню організації участі представників області у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків — 2020», який стартував з 17 лютого цього року. Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Взаємовідносини між Головним управлінням ДПС у Черкаській області  та Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Черкаській області побудовані на принципах відкритості та партнерства, це постійно підтверджується форматом обговорень актуальних питань шляхом конструктивного та результативного діалогу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь