Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МІНІ-ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 24.05.2021 14:15
Кількість переглядів: 607

Фото без описуЦентром зайнятості здійснюються різні заходи щодо сприяння забезпеченню ефективної зайнятості населення, запобігання безробіттю, зокрема організовуються міні-ярмарки вакансій. У ході проведення такого заходу роботодавці можуть особисто поспілкуватися з претендентами на роботу, розповісти про умови та оплату праці, підібрати собі працівників з числа безробітних.  В даному напрямку вже майже 2 роки Смілянський міськрайонний центр зайнятості успішно співпрацює з компанією «Аптів Сервіс Україна». Компанія «Аптів СервісУкраїна» займається виготовленням електрокабельної продукції для відомих автомобільних брендів, як-то: Audi, Mercedes-Benz, Fiat, Škoda Auto . На даний час компанія пропонує: навчання та роботу на підприємстві ДП ВО «Карпати», м.Івано-Франківськ; офіційне працевлаштування; навчання на робочому місці; безкоштовне транспортування до м.Івано-Франківськ та в зворотньому напрямку 1 раз на місяць; 3-змінний графік; безкоштовне проживання; зарплата 15 тис.грн на руки; після закінчення навчання – працевлаштування на ТзОВ «Аптів Сервіс Україна» в м.Черкаси. Наразі завершується  процес підготовки до відкриття нового заводу в Черкасах та готується  персонал.

         За час співпраці Смілянського міськрайонного центру зайнятості та компанії «Аптів Сервіс Україна»  проведено 46  міні-ярмарок вакансій  (зокрема в 2021 році -  8) в яких прийняло участь близько 650 осіб. Як результат – працевлаштування 19 осіб, з яких 15 осіб  працевлаштовані у цьому році.

Смілянський міськрайонний центр зайнятості запрошує роботодавців та осіб, які шукають роботу, брати активну участь у міні-ярмарках вакансій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь