Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зміна порядку виплати і доставки пенсій

Дата: 07.05.2021 09:17
Кількість переглядів: 347

Фото без описуЗ метою ознайомлення мешканців краю зі змінами порядку виплати пенсій заступник начальника відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) м. Сміла провела зустріч з членами ради ветеранів та активом ветеранської      організації.

Представник Пенсійного фонду поінформувала ветеранів про запровадження змін в організації виплати пенсій відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 277 від 29.03.2021 р. «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України». Повідомив, що з 1 вересня нинішнього року виплати здійснюватимуться через банківські   установи. Для цього кожен отримувач пенсії та соціальної допомоги має  відкрити рахунок в одному з обраних уповноважених банків. Зазначила, що      доставка пенсій додому за рахунок бюджетних коштів здійснюватиметься тільки маломобільним категоріям, зокрема, особам з інвалідністю I групи,  людям похилого віку, старшим 80 років, та тим громадянам, котрі за висновком лікарсько-консультативної комісії потребують стороннього догляду.

Принагідно Алла Кірієнко ознайомила представників ветеранської організації з широким спектром електронних послуг Пенсійного фонду України, які дають змогу оперативно отримувати потрібну інформацію та послуги з пенсійного забезпечення у будь-який час не виходячи з дому. Закликала користуватись сучасними сервісами пенсійної служби та за виникнення потреби в роз’ясненнях пенсійних питань звертатись до сервісного центру дистанційними засобами зв’язку – за телефоном гарячої лінії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь