Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги, суб'єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері реалізації пального

Дата: 21.04.2021 10:52
Кількість переглядів: 284

До уваги субєктів господарювання

У зв’язку з оголошенням в Україні карантину, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», ДПС просить суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері реалізації пального тимчасово утриматись від відвідин центрів обслуговування платників податків щодо питання отримання ліцензій без нагальної потреби.

При цьому зазначаємо, що Головне управління ДПС у Черкаській області продовжує працювати в звичайному режимі. Отримати інформаційно-довідкові послуги з питань ліцензування  суб’єкти господарювання можуть (за номером телефону (0472) 33-91-85 - відділ ліцензування управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Черкаській області) за місцезнаходженням суб’єкта господарювання та/або за місцем провадження господарської діяльності, або ж в Центрах обслуговування платників що, діють при державних податкових інспекціях області з понеділка по четвер з 8 години до 17 години, у п’ятницю до 15-45; обідня перерва з 12 години до 12-45; субота та неділя – вихідні дні.

Номери телефонів ЦОП розміщені на субсайті ГУ ДПС у Черкаській області офіційного вебпорталу ДПС в банері «Центри обслуговування» (https://ck.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/) та у розділі «Контакти» відкритої частини ІТС «Електронний кабінет».

Також повідомляємо, що на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: tax.gov.ua, та на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних (data.gov.ua) у розділі: «Реєстри» розміщений та підтримується в актуальному стані «Єдиним державним реєстром суб’єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним».

 

 

Просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася.

 

В. о. д

 

Дмитро Штогрин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь