Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податківцями викрито схему ухилення від сплати податків підприємством

Дата: 09.03.2021 14:46
Кількість переглядів: 271

Податківцями викрито схему ухилення

Податківці Черкащини спільно з ГУ ДФС у Черкаській області викрили схему формування схемного кредиту на суму понад 6 млн гривень.

Управлінням податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області встановлено формування  податкового кредиту за рахунок оформлення  операцій з придбання продукції сільгосппереробки (шроту соєвого, олії соєвої) невідомого походження.

За результатами документальної перевірки не підтверджено реальність господарського операції з придбання сількогосподарської  продукції та зменшено податковий кредит суб’єкта  господарювання на суму 6,8 млн гривень. Загальна сума донарахованих зобов’язань з податку на додану вартість склала 8,3 млн гривень.

За матеріалами перевірки ГУ ДФС у Черкаській області під процесуальним керівництвом обласної  прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом ухилення від сплати податків до державного бюджету в особливо великих розмірах службовими особами суб’єкта господарювання, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. З ст. 212 КК України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь