Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зберігання пального: про внесення чергового платежу за ліцензію

Дата: 01.03.2021 09:42
Кількість переглядів: 219

Зберігання пального

Головне управління ДПС у Черкаській області нагадує про необхідність завчасно подбати про внесення чергового платежу за ліцензію на право зберігання пального.

Ліцензії на право зберігання пального видаються уповноваженими Кабінетом Міністрів України органами виконавчої влади за місцем розташування місць зберігання пального терміном на п’ять років (ст. 15 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481-ВР).

Річна плата за ліцензії на право зберігання пального становить 780 гривень. У разі несвоєчасної сплати чергового платежу за ліцензію її дія призупиняється.

Дія ліцензії вважається призупиненою з моменту одержання суб’єктом господарювання (у т. ч. іноземним суб’єктом господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво) відповідного письмового розпорядження органу ДПС, який видав ліцензію, а поновлюється – з моменту зарахування відповідного чергового платежу за ліцензію до бюджету.

Для здійснення контролю суб’єкт господарювання (у т. ч. іноземний суб’єкт господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво) подає територіальному органу ДПС (за місцем зберігання пального) копію платіжного доручення з відміткою банку про сплату.

У разі не звернення суб’єкта господарювання до органу ліцензування з копією платіжного доручення з відміткою банку про сплату на дату спливу терміну чергового платежу за ліцензію, дія такої ліцензії буде призупинена, на термін до сплати заборгованості.

На підставі несплати чергового платежу за ліцензію протягом 30 календарних днів від моменту призупинення ліцензія анулюється шляхом прийняття органом ДПС, який видав ліцензію, відповідного письмового розпорядження.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь