Березняківська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 17 ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 30.04.2020 15:46
Кількість переглядів: 576

Фото без описуСМІЛЯНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ПРОТОКОЛ № 17

ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

від 30 квітня 2020 року

 

Головував: Бандурко В.О.

Запрошені: за окремим списком.

Про заходи щодо недопущення поширення захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19

Слухали Бердника Ю.О. (завідувача сектору з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації), який поінформував про зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211 внесені постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 р. № 313, зокрема доповнено перелік видів діяльності, які дозволені під час карантину новим пунктом, який дозволяє роботу агропромислових ринків, які є операторами ринку харчових продуктів відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», за умови дотримання протиепідемічних вимог до діяльності агропродовольчих ринків, встановлених головним державним санітарним лікарем України.

Комісія вирішила:

1. Головам сільських рад, головам об’єднаних територіальних громад, структурним підрозділам райдержадміністрації, територіальним підрозділам міністерств інших центральних органів виконавчої влади, керівникам підприємств, установ та організацій у своїй діяльності керуватися положеннями, передбаченими постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211„Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 із змінами від 22.04.2020 № 291, рекомендувати:

1.1. .3 метою вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення загрози та забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19) з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб“ із змінами, та за результатами наради членів Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 15 квітня 2020 року № 16311/0/1-20 рекомендувати органам місцевого самоврядування запровадити відповідно до законодавства додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи і щодо перебування громадян в громадських місцях у період з 00 год. 00 хв. 1 травня до 6 год. 00 хв. 4 травня 2020 року та з 00 год.00 хв. 9 травня 2020 хв. до 6 год; 00 хв. 12 травня 2020 року.

1.2. Посилити роботу щодо попередження та виявлення порушень правил карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України „Про захист населення від інфекційних хвороб“, іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами.

2. Контроль за виконанням рішення покладаю на керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня, сектор з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації та Смілянський відділ поліції ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Голова районної державної адміністрації, голова комісії (оригінгал підписано)Валерія БАНДУРКО

Секретар комісії (оригінал підписано) Юрій БЕРДНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь